Kötelezettséget vállalunk arra, hogy tevékenységünkkel kapcsolatos összes adatkezelés
megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A www.metegyhaz.hu oldalon egyes szolgáltatások igénybevételéhez szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím, stb.).

Az így birtokunkba jutott adatokat – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki harmadik fél számára.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A www.metegyhaz.hu felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más tevékenységre történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában kezelünk, azt harmadik fél számára nem továbbítjuk.

A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelenek kezébe kerüljenek.

Oldalaink linkeket tartalmaznak más weblapokra is. A www.metegyhaz.hu azonban nem
felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.
A www.metegyhaz.hu fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására.

A felmerülő változásokról kellő időben értesíti látogatóit.
Kérjük, amennyiben tájékoztatónkkal kapcsolatos kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken.